Korfbalvideo uitwisselingsdienst

Seizoen 2015/2016, 85 deelnemende Clubs, 1994 Video's geplaatst

De Korfbalvideo Uitwisselingsdienst verzorgt het digitaal uitwisselen van wedstrijdvideo's tussen nu 85 korfbalclubs. Clubs die lid zijn hebben de mogelijkheid, door zelf goede afspraken te maken, om wedstrijdvideo's te delen met andere korfbalclubs in een bepaalde poule. Als er een afspraak is gemaakt dan verplicht de club zich om een video van thuiswedstrijden te plaatsen. Dus clubs die niet mee doen aan de uitwisseling kunnen deze video's niet bekijken.

Naast de mogelijkheid tot uitwisseling, kunnen er video's geplaatst worden die alleen door de eigen vereniging te zien zijn, zoals 2de team, trainingen, jeugdwedstrijden (en/of wedstrijden van het 1ste team als men niet meedoet met een uitwisseling, maar wel graag video's op een centrale plek (deze site) beschikbaar wil maken voor coaches/begeleiders en spelers).

Ook is het op verzoek mogelijk om video's te bekijken van deelnemende clubs in andere poules, als men deze clubs bijvoorbeeld in het zaalseizoen tegenkomt. Een club kan echter alleen toegang krijgen tot deze poules als ze zelf video's uploaden en plaatsen in hun eigen poule, dit om de andere clubs ook de mogelijkheid te geven om deze wedstrijden te zien. Een verzoek kan worden gedaan via RonHoebe@gmail.com. Het bekijken van video's uit deze poules kan alleen met het "Beheerder" en "Download" account. Het is verder netjes als de trainer/teambegeleider van deze clubs elkaar er van op de hoogte stellen zodat het duidelijk is dat men elkaars video's kan bekijken.

Afgelopen seizoen deden er 92 clubs mee uit de Korfballeage t/m 3de-klasse. Er werden ruim 2600 video's geplaatst.

Wat is het voordeel?

Wat zijn de regels?

Wat zijn de kosten?

Hoe kunnen we ons aanmelden?