Korfbalvideo uitwisselingsdienst

Seizoen 2015/2016, 85 deelnemende Clubs, 2004 Video's geplaatst

De Korfbalvideo Uitwisselingsdienst verzorgt het digitaal uitwisselen van wedstrijdvideo's tussen nu 85 korfbalclubs. Clubs die lid zijn hebben de mogelijkheid, door zelf goede afspraken te maken, om wedstrijdvideo's te delen met andere korfbalclubs in een bepaalde poule. Als er een afspraak is gemaakt dan verplicht de club zich om een video van thuiswedstrijden te plaatsen. Dus clubs die niet mee doen aan de uitwisseling kunnen deze video's niet bekijken.

Belangrijk nieuws

Samenwerking Korfbalvideo uitwisselingsdienst (http://wedtrijdvideo.com) en AnalyzeTeam (http://analyze.team)

Beste korfbalverenigingen,

Vanaf 2010 verzorgt de Korfbalvideo uitwisselingsdienst uitwisseling van wedstrijdvideo's voor gemiddeld 90 deelnemende korfbalverenigingen. Voor een relatief lage prijs kunnen video’s onbeperkt bekeken worden door coaches en spelers van deze verenigingen. Daarnaast kunnen ook scheidsrechters en beoordelaars video’s van door hun gefloten wedstrijden terugkijken.

Regelmatig komt ook de vraag om deze wedstrijdvideo’s (online) te kunnen analyseren en een aantal functionaliteiten aan de uitwisselingsdienst toe te voegen. Daarom gaat vanaf het volgende seizoen (2016/2017) de Korfbalvideo uitwisselingsdienst samenwerken met AnalyzeTeam.

Het uitwisselen en analyseren van wedstrijdvideo’s gebeurd dan via één website . Waarbij uitwisseling en analyse samen (maar ook los van elkaar) kunnen worden afgenomen. Het uitwisselen zal op vrijwel dezelfde manier blijven gebeuren als nu het geval is, maar is door de samenwerking op een aantal punten verbetert. Ook terugkijken en analyse van wedstrijdvideo’s door scheidsrechters en beoordelaars wordt mogelijk. De kosten voor de uitwisseling blijven op een laag niveau, €14,95 per maand*. Maakt u gebruik van de uitwisseldienst in combinatie met de pro versie AnalyzeTeam dan profiteert u niet alleen van een aantrekkelijke korting, maar maakt dat andere (analyse) oplossingen overbodig. Zeg uw huidige contract(en) dus tijdig op en bespaar kosten!

De volledige functionaliteit van de website wedstrijdvideo.com van de Korfbalvideo uitwisselingsdienst wordt vanaf volgend seizoen aangeboden als optie op de website van AnalyzeTeam. De website wedstrijdvideo.com is dan dus overbodig en zal vanaf volgend seizoen verwijzen naar die van AnalyzeTeam.

Door deze samenwerking ontstaat er een gemeenschappelijk, kosten efficiënt, flexibel platform voor uitwisseling en analyse van wedstrijdvideo’s.

Met vriendelijk groeten,

Ron Hoebe Korfbalvideo uitwisselingsdienst, http://wedstrijdvideo.com  RonHoebe@gmail.com
Marcel Zakonski AnalyzeTeam, http://analyze.team   info@analyze.team

* contracten voor de uitwisselingsdienst hebben een doorlooptijd van 1 jaar, parallel aan het korfbalseizoen.

 

Afgelopen seizoen deden er 92 clubs mee uit de Korfballeage t/m 3de-klasse. Er werden ruim 2600 video's geplaatst.